Het is belangrijk om als ondernemer uw doelen altijd tegen het licht te houden. De stip op de horizon moet duidelijk zijn. De weg ernaar toe kan veranderen. We leven in een tijd waarin de ene ontwikkeling de ander inhaalt. Waar gaat u in mee en welke ontwikkeling laat u aanu voorbij gaan. Een ding is zeker, stilstand is achteruitgang. In het verleden behaalde opbrengsten zijn geen garanties voor de toekomst. Heeft u nou het gevoel niet precies te weten welke acties te ondernemen of staat u als ondernemer gevoelsmatig stil? Dan wordt het tijd voor een vrijblijvende kop koffie. Eerste gesprek is altijd kosteloos en soms al genoeg!

 

Bedrijfsblindheid? Het is heel normaal dat je na een langere tijd gevangen zit in vaste patronen. Een frisse blik op uw onderneming helpt u bij het verkrijgen van een beter resultaat.

 

 

 

 Oprechte gastvrijheid klinkt eenvoudig maar is vaak zo weinig te vinden. In een wereld waar het gemak van online dienstverlening, online winkelen steeds dominanter wordt ligt volgens mij juist het belang in de human touch. Oprechte dienstverlening, expertise door goede training, productkennis en dat luisterend oor. Daar maakt u het verschil.

Hoe verrassend is dat juist de bedrijven die de online concurrentie voelen kiezen voor nog jonger, nog minder en nog minder getraind personeel. Onderschatting van het hospitality gevoel? Of u nu een horecazaak, een zorginstelling, een winkel of een ander bedrijf runt, daar waar er contact met de consument is kunt u het verschil maken, en daar help ik u graag bij.



 

Horeca Advies

Een prachtige branche waar velen met passie in werken. Ook een uitdagende branche omdat het werven en behouden van goed personeel een uitdaging is. Kleine marges en hard werken. Toch voor velen een branche waar een mooie toekomst in het verschiet ligt. Een goede voorbereiding is essentieel voor een grotere kans van slagen!



Horeca Advies 

Ondernemen is continue bij de les zijn. Juist in de horeca wordt er van je verwacht dat je alle facetten van het horecvak beheerst. Daarnaast heb je te maken met veranderende wet- en regelgeving, toenemende concurrentie als gevolg van branchevervaging en nieuwe gastvrijheidsformules.

Blijven innoveren, luisteren naar je gast en je durven onderscheiden is dan erg belangrijk. Technologie biedt veel kansen mits juist toegepast. Zit u even vast en heeft u het gevoel dat u de hele dag brandjes aan het blussen bent, slokt de operatie u op en komt u maar niet toe aan zaken die echt belangrijk zijn, zou u niet eens een dagje extra vrij willen zijn zonder het gevoel dat u de zaak tekort doet? Dan kan ik u helpen!

Samen gaan we op zoek naar kansen binnen uw onderneming. Met een praktische benadering zorg ik voor snel resultaat waar mogelijk zodat u even lucht heeft. Als u eenmaal wat lucht heeft bespreken we de aandachtsgebieden en maken een actieplan met prioriteiten waaraan gewerkt kan worden. In overleg met u bespreken we de rol die ik kan spelen om u te helpen. Uitgangspunt is dat ik u meer oplever dan ik u kost! Geen dure scans of uurtje factuurtje! 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op! Het eerste gesprek is altijd GRATIS!

 

Horeca Ondernemer Coach 


WAT GAAN WE SAMEN DOEN? 

1x per week stilstaan bij de groei van je onderneming is een hele vooruitgang. Ben je horeca ondernemer en wil je je horecabedrijf naar een hoger niveau tillen?  Dan ben je bij ons aan het goede adres! Er zijn een aantal strategieën ontwikkeld door bedrijfsadviseurs over de hele wereld die gebaseerd zijn op praktische ervaring. Als ondernemer heb je vaak geen tijd om allerlei management boeken te lezen en zelf het wiel uit te vinden. Hier zijn wij als Horeca Ondernemer Coach voor.




 

Concept Ontwikkeling (WHO, WHY, HOW, WHAT)


 

 

Verkoopstrategie


Waar zijn uw verkoopprijzen op gebaseerd?  Hoe bepaalt u de selectie en aanbieding van gerechten en dranken op uw kaart?  Hoe laat u suggesties optimaal renderen ... 

Kortom welke verkoopstrategie is er nodig om uw verkoopcijfers te laten stijgen en hoe kunnen zo betere winstcijfers geboekt worden?

HR | Medewerkers

Krijgen nieuwe & bestaande medewerkers op regelmatige tijdstippen de nodige opleiding/begeleiding in functie van hun welomschreven takenpakket?  Evolueert de verloningswijze mee met uw bedrijf?  Wat met motivatie ...  Goede medewerkers zijn van onschatbare waarde voor uw zaak; behandel ze in die optiek!

 

Marketing


Heeft u een becijferd marketingplan?  Worden nieuwe communicatievormen optimaal benut?  Waar liggen de opportuniteiten/uitdagingen ...  vele vragen die niet altijd worden gesteld en/of correct ingevuld zijn. Als ervaren Horeca-expert reiken wij u de nodige tools aan om zo een efficiënt marketingbeleid te voeren

Hospitality

Klanten gastvrij ontvangen? Hoe een échte meerwaarde bieden door een hospitality-beleid op maat van uw bedrijf uit te rollen? Niet evident, maar o zo belangrijk om van uw horeca-verhaal een écht succes te maken!


Financieel


Zijn foodcost en winst-coëfficiëntenbeheer onder controle?  Wat is het aankoopbeleid?  Worden de onkostenuitgaven regelmatig herbekeken? Een transparante evaluatie van het financieel beleid en een consequente bijsturing zijn een ‘must’ voor elke horecaondernemer die ook in de toekomst succesvol wil blijven.

Communicatie

Website, social media, menukaarten, wijnkaarten, visitekaartjes, interieur, e-mailcommunicatie, kledij, look & feel, aanbod, huisstijl ... zijn alle ‘actoren’ perfect op elkaar afgestemd in functie van de communicatie naar uw doelgroep?


Financieel


Zijn foodcost en winst-coëfficiëntenbeheer onder controle?  Wat is het aankoopbeleid?  Worden de onkostenuitgaven regelmatig herbekeken? Een transparante evaluatie van het financieel beleid en een consequente bijsturing zijn een ‘must’ voor elke horecaondernemer die ook in de toekomst succesvol wil blijven.

Communicatie

Website, social media, menukaarten, wijnkaarten, visitekaartjes, interieur, e-mailcommunicatie, kledij, look & feel, aanbod, huisstijl ... zijn alle ‘actoren’ perfect op elkaar afgestemd in functie van de communicatie naar uw doelgroep?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begin klein, zie het groots.   D I A ,

klein dingetje maar met een groot beeld.

 

Instelling : C O N N E C T

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

WORK


Fermentum suspendisse condimentum pellentesque proin dui aliquam elementum nonummy phasellus

vehicula vestibulum ullamcorper dui condimentum aliqua veniam nostrud exercitation ullamco laboris aliquip

exercitation metus laboris condimentum quis magna vestibulum nostrud aliquip ullamcorper veniam.

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING


Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.


Lorem ipsum

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING


Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.


Lorem ipsum

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING


Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.


Lorem ipsum